Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2011 08:53

Герман розповіла, коли Тимошенко відпустять в Європу

Герман розповіла, коли Тимошенко відпустять в Європу

Колишньому прем'єру Юлії Тимошенко, після завершення слідства, можуть дозволити поїздки за межі України.

Про це повідомила заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу.

"Ви знаєте, стосовно заяви сенатора Маккейна, я думаю, що він знає, що це рішення приймає прокуратура. Виключно прокуратура", - зазначила вона.

"І коли слідство не було завершене, то можна було зрозуміти Генпрокуратуру, яка мала якісь свої запитання, застереження. Зараз, наскільки я знаю, Юлія Тимошенко, коли звернулася до Генпрокуратури, що вона хоче відвідати маму, вона отримала відповідь буквально за кілька хвилин...Мені здається, що не буде якихось проблем з тим, щоб Юлія Тимошенко, після завершення слідства (вона ж не засуджена) могла десь собі там їхати, де їй треба їхати", - зазначила чиновниця.

При цьому Герман підкреслила, що знає заяви деяких представників прокуратури, які кажуть, що "було б дуже добре, якби Тимошенко погодилася знайомитися з матеріалами своєї справи вдома".

"Маючи завірені нотаріально копії. Закон це передбачає. Щоб вона не ходила так часто до прокуратури", - уточнила заступник глави адміністрації президента.

Нагадаємо, що Генпрокуратура двічі відмовляла екс-прем'єру Юлії Тимошенко у її проханні про поїздку до Брюселя на самміт Європейської народної партії.

Зараз ви читаєте новину «Герман розповіла, коли Тимошенко відпустять в Європу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути