пʼятниця, 04 лютого 2011 09:41

Янукович не загрожує життю Тимошенко - Герман

Янукович не загрожує життю Тимошенко - Герман

Юлія Тимошенко придумала загрозу своєму життю з боку президента Віктора Януковича.

Про це заявила заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман.

"Заява пані Тимошенко про загрозу для її життя від президента можна пояснити тільки одним: її відчайдушними спробами повернути до себе повагу суспільства, повага, яку вона стрімко і незворотньо погубила", - заявила вона

При цьому вона зазначила, що роблячи подібні "абсурдні" звинувачення на адресу глави держави, лідер "Батьківщини" не усвідомлює, що вона "тільки прискорює своє політичне фіаско".

"Цю загрозу придумала Юлія Тимошенко через те, що вона, як політик, безпрецедентно стрімко втрачає популярність і рейтинг", - додала заступник голови президентської канцелярії.

Раніше екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявляла, що у неї немає суїцидальних настроїв і підкреслила, що президент України Віктор Янукович несе персональну відповідальність за її майбутнє.

"Я прекрасно усвідомлюю, на що ці люди здатні ... Свою боротьбу я категорично не припиню за жодних обставин. Що б зі мною не сталося, це буде на відповідальності персонально президента України", - зазначила вона.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович не загрожує життю Тимошенко - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути