понеділок, 31 січня 2011 16:27

Янукович швидко піде від влади - Тимошенко

Янукович швидко піде від влади - Тимошенко

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що її політична команда разом з представниками громадянського суспільства відпрацьовують механізми конституційного усунення Віктора Януковича від влади.

Зокрема, як повідомили у прес-службі БЮТ, Тимошенко сказала: "Не народився ще такий Янукович, щоб він зміг зруйнувати цілу державу і життя людей. Він швидко і конституційно піде від влади. А ми, всі разом, йому в цьому допоможемо".

Лідер партії "Батьківщина" вважає, що зараз в Україні розпочалися процеси об'єднання суспільства, що є одним із головних чинників "ефективного опору непрофесійним та корумпованим діям влади".

"Усі негаразди - не надовго. Сьогодні в Україні шириться рух опору. Сьогодні всі люди доброї волі об'єднуються. Наша політична команда і я особисто, ми займаємося в Україні об'єднанням людей і відпрацьовуємо чіткий план, як конституційним шляхом цю владу прибирати", - резюмувала Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні слідчий Генпрокуратури відмовив екс-прем'єру, лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко в її прохання залишити межі України для поїздки до Брюсселя. Своє рішення він мотивував тим, що лідер опозиції може виїхати з України і ухилитися від слідства.

Зараз ви читаєте новину «Янукович швидко піде від влади - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути