вівторок, 14 жовтня 2008 08:53

Герасим"юк: "БЮТ потрібно пригадати про честь і спокійно йти на вибори"

Депутати з фракції Блоку Юлії Тимошенко, блокуючи роботу окружного суду, користуються своїм привілеєм - недоторканністю. Так вважає народний депутат з фракції "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС) Ольга Герасим"юк.

Як повідомляє прес-служба НУНС, парламентарій відзначила: "Проте виборчий процес незворотній. Не можна заблокувати те, що повинно відбутися згідно з Конституцією".

"БЮТ потрібно пригадати про честь і спокійно йти на вибори", - каже нардеп.

Разом з тим, Герасим"юк зазначила, що "пункт коаліційної угоди щодо скасування депутатської недоторканності лицемірно не виконаний нашими колишніми партнерами по коаліції, а зараз вони мають можливість прикрити свої безвідповідальні вчинки".

Нагадаємо, раніше за даними прес-служби Вищого адміністративного суду України (ВАСУ), близько 20 народних депутатів України від Блоку Юлії Тимошенко перешкоджали роботі голови ВАСУ Олександра Пасенюка, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Герасим"юк: "БЮТ потрібно пригадати про честь і спокійно йти на вибори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути