четвер, 25 липня 2013 14:03

"Фронт Змін" існує тільки на папері, тому її члени в "Батьківщину" не вступають - нардеп

"Фронт Змін" існує тільки на папері, тому її члени в "Батьківщину" не вступають - нардеп
Василь Кравчук. Фото: ye.ua

Обласні осередки "Фронту змін" тільки на папері налічують сотні членів, насправді ж їх — дуже мало. Саме тому до "Батьківщини" вступають одиниці.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп, екс-глава Хмельницького обласного осередку "Батьківщини" Василь Кравчук.

"Не можна об'єднати політичну силу "Батьківщина" із політичною силою, якої практично немає. "Фронт змін" зареєстрований у міністерстві юстиції. Реально ж людей в них немає. На приклад, до Хмельницької міської організації "Фронту змін" входило може 5 членів. Все. У обласна організація нараховувала 1100 членів на папері. Реально ж їх пару десятків. В обласній партії "Батьківщина" - 37 з половиною тисяч людей. Порозуміння не було вже перед виборами. Керівників штабів призначили по принципу 50 на 50. Керівників "Батьківщини" це обурило. Як же ж так, в районі півтори тисячі членів "Батьківщина" і 5 чи 10 чоловік від "Фронту змін", а керувати штабом призначили "фронтівця"? Таке було у багатьох районах. А зараз, коли почалося реальне об'єднання на місцях, виявилося, що членів "Фронту змін" просто немає. Ті ж, які були, вірили Яценюку, не хотіли йти до "Батьківщини"і розчарувалися: хто вступив у "Свободу", хто - до Кличка", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опозиції потрібна мудрість і зваженість" - експерт про наступну сесію ВР

Нардеп наголосив, що він вірить у Юлію Тимошенко, Арсенія Яценюка — своїм лідером не вважає. "Фронтівці" так само покладали надії  на лідера своєї партії.

"Я вірю у те, що Україна може стати нормальною демократичною державою лише тоді, коли президентом буде Тимошенко. Але зараз бачимо, що це об'єднання роблять для того, щоб поступово захопити бренд "Батьківщини". Це перші квіточки того, що відбувається. Процесу злиття на місцях немає",- наголошує Кравчук.

ВІн впевнений, що до "Батьківщини" вступають лише поодинкові члени "Фронту змін" - винятково заради посад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" поставили Януковича перед вибором: Путін або Європа

"Поодинокі члени "Фронту змін"вступають до "Батьківщини" лише заради керівних посад: заступника голови районної організації, члена бюро,  кандидата у депутати по списку до обласної ради. Але, за які заслуги їм повинні давати такі посади? Нехай вступають у партію, а не на керівні посади. Нехай покажуть себе. Щоб стати дружиною генерала, треба вийти заміж за лейтенанта. Нехай вступить у партію, покаже себе як активного члена, тоді може претендувати на якусь посаду",- каже Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «"Фронт Змін" існує тільки на папері, тому її члени в "Батьківщину" не вступають - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути