понеділок, 19 грудня 2011 13:32

"Freedom for Tymoshenko!" - біля АП зібрались бабусі Тимошенко

"Freedom for Tymoshenko!" - біля АП зібрались бабусі Тимошенко

Біля Адміністрації президента у Києві - з боку вулиці Інститутська - зібрались кілька сотень прихильників Юлії Тимошенко. Вони розгорнули білі плакати, частина написів - англійською мовою: "FREEDOM FOR TYMOSHENKO", передає кореспондент Gazeta.ua.

У натовпі пікетувальники вигукують: "Зека - геть!", "Януковича на нари!". Міліції біля них майже немає. Галас протестувальників чути і за сотню метрів - біля будівлі АП. Втім, розібрати їхні слова там уже складно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві сьогодні пройде саміт Україна-ЄС

До Адміністрації президента політики прибули із запізненням на 20 хвилин. Зокрема, приїхали президент України Віктор Янукович, президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу і голова Європейської Ради Герман ван Ромпей. Вони зупинились перед пресою всього на кілька секунд. Янукович взяв за руки Баррозу і ван Ромпея, склав їх докупи, і, усміхнувшись, повів далі.

Слід зауважити, що на спільній прес-конференції перших осіб буде поставлено всього чотири питання: від українських журналістів - два і два - від іноземних.

Зараз ви читаєте новину «"Freedom for Tymoshenko!" - біля АП зібрались бабусі Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути