Ексклюзиви
четвер, 14 серпня 2008 13:22

Фесенко про шанси політиків на президентських виборах

Реальні шанси перемогти на майбутніх президентських виборах має тільки "велика трійка".

Таку думку в інтерв"ю ІнтерМедіа консалтинг висловив голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

На думку експерта, також можна говорити про шанси Володимира Литвина і Петра Симоненка, "але вони на порядок менше".

"За умови, що всі потенційні кандидати беруть участь у виборах, Литвин і Симоненко боротимуться за четверте місце. А реальних шансів перемогти у них немає. Просто їм важлива сама участь у цій гонці, щоб підтримувати статус своїх політичних сил і поступово розширювати коло своїх прихильників", – відзначив він.

За словами Володимира Фесенка, решта всіх політиків, хто братиме участь у виборах-2009, – "це претенденти, які працюватимуть за олімпійським принципом: головне не перемога, а участь".

"Імовірніше за все, на цих виборах ми побачимо кастинг кандидатів на перспективу, політиків, які не так розраховують на ці вибори, як на вибори наступні. І тут серед таких кандидатів, напевно, ми зможемо побачити Анатолія Гриценка, Олега Тягнибока, Миколу Катеринчука", – вважає Фесенко.

Розцінюючи шанси на перемогу в цій гонці Віктора Ющенка, Володимир Фесенко відзначив, що для нього "проблема другого терміну є дійсно проблемою".

"Добитися реалізації цього завдання йому буде украй важко. У рейтинговому плані він істотно поступається Януковичу і Тимошенко, і надолужити цей розрив буде дуже і дуже непросто. Але я б не списував його кандидатуру з рахунків", – резюмував політичний експерт, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Фесенко про шанси політиків на президентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути