Ексклюзиви
четвер, 21 листопада 2013 11:41

Фаріон визнала, що заради кар'єрного зростання "вступила у лайно" - КПРС

Фаріон визнала, що заради кар'єрного зростання "вступила у лайно" - КПРС

Ірина Фаріон підтвердила, що у квітні 1988 року вступила в КПРС – "винятково з мотивів наукового, кар'єрного зростання". Народний депутат від "Свободи" також назвала цей період у своєму житті "помилкою". Про це вона заявила 21 листопада у прямому ефірі радіостанції "Львівська хвиля".

"У 1988 році, винятково з мотивів наукового, кар'єрного зростання, я вступила у це лайно. А у 1989 році, відразу за рік, я із цього лайна вийшла, – заявила Фаріон. – І не тільки вийшла з цього лайна, а взагалі звільнилася з університету, позаяк через усвідомлення тієї помилки я розуміла, що ні аспірантури, звісно, не буде, ні наукової діяльності там моєї не буде. Тому я шукала реалізації своєї, абсолютно перервавши будь-які зв'язки з цією своєю помилкою, деінде".

Раніше Фаріон заперечувала своє членство у КПРС.

Нагадаємо, що офіційні документи Держархіву Львівської області, опубліковані, свідчать, що тоді 23-річна лаборант кафедри загального мовознавства філфаку ЛДУ ім. І.Франка Ірина Фаріон вступила до КПРС 15 квітня 1988 року. Свідчень про вихід Фаріон з компартії у 1989 році в архіві виявити не вдалося.

Тим часом на тлі "справи Фаріон" про себе вирішили нагадати і нинішні львівські комуністи. Член львівського обкому КПУ Олександр Калинюк заявив сьогодні, що львівський міськком КПУ готує постанову про виключення Ірини Фаріон з партії.

"У документах справи Ірини Фаріон про її членство в лавах КПРС відсутня заява про вихід з партії, відтак вона формально не виходила з партії і залишається її членом по сьогодні, – заявив Калинюк львівському сайту "Варіанти". – КПУ є правонаступницею КПРС. Членство Фаріон ганьбить нашу партію, саме тому Львівський міськом КПУ готує проект постанови про виключення Ірини Фаріон з лав КПРС, яку ми оприлюднимо відразу після того, як вона буде ухвалена".

 

Зараз ви читаєте новину «Фаріон визнала, що заради кар'єрного зростання "вступила у лайно" - КПРС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути