понеділок, 27 листопада 2017 16:01

Фаріон пройшла детектор брехні на агентуру ФСБ

Фаріон пройшла детектор брехні на агентуру ФСБ
Колишній народний депутат Ірина Фаріон пройшла детектор брехні на агентуру ФСБ. Фото: vgolos.com.ua

Колишній народний депутат Ірина Фаріон пройшла детектор брехні на агентуру ФСБ. Про це повідомляє "Вголос".

За повідомленням сайту, на спеціальній апаратурі екс-нардепа перевіряв голова правління Інституту психофізіологічних досліджень Олег Ясінський.

"Під час опитування Ірина Дмитрівна почергово відповіла на 11 запитань, які мали на меті з'ясувати: чи співпрацювала вона коли-небудь зі спецслужбами іноземних держав, зокрема ФСБ РФ.

Для проведення тестування я застосував метод взаємних виключень, заснований на теоремі великих чисел, та методику нейтрально-перевірочних запитань.

... Констатуємо: Ірина Дмитрівна Фаріон не співпрацювала зі спецслужбами іноземних держав з імовірністю 90,35%", - розповів він.

"Я мусила ще раз довести українському суспільству, що мовне питання – абсолютно фундаментальне. Перепалка, яка зчинилася в прямому ефірі, була навколо мовної проблематики. Людина звинуватила мене у належності до ФСБ або в психічній хворобі тільки через те, що я вимагаю виконувати 10-у статтю Конституції. Я не реагувала б, якби мене зачіпили в чомусь іншому.

Я абсолютно впевнена, що Путін програє війну тоді, коли вся Україна заговорить українською мовою. Це розуміють всі, кому вдалося збудувати потужні держави. Цього не розуміє тільки Україна. Росія перестане бути імперією тоді, коли Україна перестане бути Малоросією. Україна буде Малоросією до того часу, поки в нас у країні будуть люди, які говоритимуть, що мовне питання – неважливе", - заявила Фаріон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не треба перепльовувати Росію. Достатньо називати речі своїми іменами" - відомі українці про мову ворожнечі в медіа

16 листопада в ефірі одного з телеканалів журналіст Дмитро Гордон заявив Ірині Фаріон: "Ви або російський агент, або психічно хвора людина". Журналіст запропонував їй пройти детектор брехні.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон пройшла детектор брехні на агентуру ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути