понеділок, 24 вересня 2012 12:06

Фаріон про заяву Царькова: Це зі сфери повного виродження людського

Фаріон про заяву Царькова: Це зі сфери повного виродження людського
Фото: glavcom.ua

Депутат Львівської райради від ВО "Свобода" Ірина Фаріон вважає, що Комуністичну партію необхідно заборонити, аби в Україні перестала існувати людиноненависницька ідеологія.

Про це вона заявила Gazeta.ua, коментуючи нещодавню заяву депутата від КПУ Євгена Царькова, який висловив жаль, що не всіх націоналістів вистріляли в часи СРСР.

"Це складно коментувати, тому що це зі сфери повного виродження людського. Упродовж 20 років суспільство у своїй більшості, очевидно, лояльно ставилося до Комуністичної партії", - розповіла Фаріон.

Окрім того, вона додала, що ВО "Свобода" "як націоналістична сила, завжди виступала за заборону комуністичної ідеології, як людиноненависницької і за проведення судового процесу над комунізмом. Крім того, Олег Тягнибок, коли був депутатом ВР зареєстрував законопроект про заборону Комуністичної партії, тодішній склад ВР цього не підтримав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мало НКВС вас у свій час давило" - комуніст Царьков вважає "свободівців" нацистами

"Зараз, з огляду на повний провал державницького курсу України, скажемо так, ми проглядаємо в псевдо-державі, чи квазі-державі, бо Янукович — це не держава, ренесанс комуністичної ідеології. Це свідчить про, чи не найстрашнішу кризу, в якій Україна не перебувала, ще мабуть із дня проголошення своєї Незалежності", - зазначила політик.

На її думку, парламентські вибори - це "єдиний мирний спосіб кардинально змінити склад парламенту у якому можливо буде ухвалити законопроект про заборону Комуністичної ідеології і провести люстрацію усіх органів влади для виявлення комуністів, кадебістів і криміналітету".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг політиків-гомофобів очолив комуніст Царьков

Також, вона зазначила, що повинен бути прийнятий закон, який має передбачити усі можливі нюанси аби подібних висловлювань не було.

"Для мене, він в одному ряді із тим, хто очолює нашу державу. Особливу різницю між Царьковим, Колісниченком, Ківаловим, Януковичем та Азаровим я не бачу", - резюмувала вона.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон про заяву Царькова: Це зі сфери повного виродження людського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

158

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути