пʼятниця, 20 травня 2011 12:14

Єжель просить українців скинутися на новий корвет

Єжель просить українців скинутися на новий корвет

Міністр оборони України Михайло Єжель закликав українців побудувати корвет за народні гроші і сам пожертвував свою зарплату на будівництво.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам.

"Підтримаємо ініціативу ветеранів флоту і побудуємо український корвет громадою! Я особисто віддаю на будівництво українського корвета своє місячне грошове забезпечення", - сказав міністр оборони, якого цитує прес-служба відомства.

Михайло Єжель також висловив упевненість, що "в Україні знайдеться багато людей, які також візьмуть участь у будівництві народного корабля".

За його словами, відразу після оприлюднення фінансового рахунку, на який можна перерахувати кошти, почали надходити гроші від громадян.

Присутній на відкритті парусних змагань президент Вітрильної федерації України, президент Асоціації суднобудівників України, народний депутат України (Партія регіонів) Василь Гурєєв сподівається, що українські корабели зроблять все можливе, щоб корвет в найкоротші терміни поповнив склад Військово-морських сил України.

Побудувати корвет громадою вирішили ветерани флоту в Севастополі, які створили благодійну організацію "Фонд відродження Українського флоту".

Зараз ви читаєте новину «Єжель просить українців скинутися на новий корвет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути