неділя, 28 грудня 2008 10:53

Єхануров не знає на які гроші будувати корвети

Міністр оборони України Юрій Єхануров поки не бачить реальних джерел фінансування початку виконання частини робіт після проектування корабля класу "корвет". Про це він заявив у суботу, перебуваючи з робочою поїздкою у Севастополі.

"На жаль, поки що реальних джерел фінансування початку виконання частини робіт після проектування корабля класу "корвет", я не бачу", - цитує міністра прес-служба Міноборони.

Він нагадав, що проектування корабля класу "корвет" планувалося незабаром завершити і вже восени 2009 року приступити до реальної роботи з його будівництва. Єхануров також додав, що всі роботи виконуються у відповідності до графіку будівництва корвету, затвердженому Кабінетом міністрів.

"Всі гроші, виділені на озброєння й дуть через Міністерство оборони практично транзитом до Міністерства промислової політики та Національного космічного агентства України", - зауважив міністр оборони.

Він зауважив, що народні депутати профільного парламентського комітету висловили занепокоєння ходом реалізації програми "корвет" і пообіцяли всіляку підтримку в цьому питанні, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров не знає на які гроші будувати корвети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути