Ексклюзиви
середа, 10 квітня 2013 11:11

Європі недостатньо звільнення Луценка

Європі недостатньо звільнення Луценка
Фото: podrobnosti.ua

Урядовці у світі та Україні продовжують коментувати помилування колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценко. Під час брифінгу у Києві керівник Головного управління з питань міжнародних відносин адміністрації президента Андрій Гончарук зокрема заявив, що "останні події і заходи, які були здійснені усіма гілками української влади в усіх сферах як внутрішнього життя, так і у взаєминах з ЄС, у тому числі у вирішенні деяких питань так званого "вибіркового правосуддя", свідчить про серйозний прогрес щодо створення належної політичної атмосфери". Це, за його словами, робиться "Заради досягнення головної мети - підписання Угоди про асоціацію під час Вільнюського саміту "Східне партнерство" у листопаді цього року".

Тим часом європейці, вітаючи останні кроки влади, кажуть, що звільнення Луценка не достатньо. Про це у вівторок у Брюсселі заявила прес-секретар Європейської комісії Майя Кочіянчич, очевидно маючи на увазі справу Тимошенко:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров хоче, щоби до Великодня в країні було "красиво і чисто"

"Ми вітаємо звільнення Юрія Луценка та іншого міністра з тюрми. Ми вважаємо, що це важливий крок у правильному напрямку, але водночас ми закликаємо українську владу терміново виконати те, що зафіксовано у підсумковому документі підписаному нами у грудні. А точніше  - вони мусять вирішити ще одне питання щодо вибіркового правосуддя, яке залишається нерозв'язаним".

 

Зараз ви читаєте новину «Європі недостатньо звільнення Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути