Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2007 09:33

Євразійський Союз Молоді атакував сайт Ющенка

Активісти радикальної організації Євразійський Союз Молоді (ЄСМ) оголосили про інтернет-атаку сайту президента України Віктора Ющенка.

Як повідомляється в організації "євразійців", офіційний ресурс українського президента атакований у відповідь на аналогічну атаку сайту ЄСМ, який не працює протягом доби.

Зі слів лідера ЄСМ Валерія Коровіна, диверсія проти сайту Союзу, яку здійснювали з території України, не носить випадковий характер, є масовою і централізованою.

Офіційний сайт президента України - president.gov.ua - був не доступний із недільного вечора. Зараз працює, але з великими перебоями. Сайт ЄСМ - rossia3.ru - зараз доступний.

У Євразійському Союзі Молоді заявили, що на московський штаб цієї організації в суботу о 6 годині ранку було вчинено напад українських націоналістів.

У МНС РФ заявили, що вони "не отримували сигнал про пожежу, де знаходиться московський офіс ЄСМ".

Всеукраїнська молодіжна громадська організація Національний альянс вирішила "в знак зневаги до Євразійського Союзу Молоді і йому подібним антиукраїнським організаціям" 29 жовтня спалити на Говерлі прапор ЄСМ.

Коаліція молоді НУ-НС на знак протесту проти дій ЄСМ ініціює сходження на Говерлу і закликає приєднатися до акції всю українську молодь.


За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Євразійський Союз Молоді атакував сайт Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути