понеділок, 21 січня 2013 11:33

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Євгенія Тимошенко спробує потрапити до матері ще сьогодні, після невдалої спроби в суботу

Євгенія Тимошенко спробує потрапити до матері ще сьогодні, після невдалої спроби в суботу
Фото: tsn.ua

Оскільки рідні та колеги стурбовані станом здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко, особливо після того, як до неї не пустили в суботу її доньку Євгенію Тимошенко, тому сьогодні донька Тимошенко налаштована потрапити до матері.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

Він зауважив, що ніхто не знає про реальний стан Тимошенко. "На жаль, в суботу Євгенію не допустили на зустріч з Юлією Володимирівною, всупереч вимогам закону. Тому, на жаль, ми не знаємо, що з Юлією Володимирівною, який у неї стан здоров'я, та що там з нею відбувається", - висловив думку захисник.

"Сьогодні Євгенія планує бути в Харкові о 12 годині, вона планує зайти до Юлії Володимирівни, і лише після цього ми будемо розуміти, що відбувається з Юлією Тимошенко", - додав Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УДАРі вимагають криміналу за побиття депутаток в лікарні "Укрзалізниці"

Окрім того, він додав, що Тимошенко позбавлена права на дзвінки: "Юлія Володимирівна Тимошенко — єдина людина, яка перебуває в надрах пенітенціарної системи, і яка позбавлена всіх можливих прав, які мають інші ув'язнені, в тому числі вона позбавлена права, передбаченого частиною 5, ст. 110 на необмежену кількість телефонних дзвінків без обмежень в їх тривалості, тобто вона не може подзвонити нікому і сказати, що з нею відбувається".

Відповідаючи на питання, щодо наступних кроків зі сторони захисту в новій справі проти Тимошенко, він сказав: "Аналогічно, не можу сказати, оскільки ніхто із захисників не бачив того документу, який нібито було вручено Юлії Тимошенко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка розповів дипломатам про причетність Тимошенко до вбивства Щербаня

Нагадаємо, в суботу дочку екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенію не пустили до матері в харківську ЦКЛ № 5. "Чому вона була в несвідомому стані вчора під час зустрічей із захисниками? Чому в такому стані їй передавалися якісь звинувачення? Може бути, слідчі скористалися її станом, щоб вручити якийсь папір, який вона не могла навіть побачити і прочитати", - сказала Евгенія.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Тимошенко спробує потрапити до матері ще сьогодні, після невдалої спроби в суботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути