Ексклюзиви
четвер, 29 жовтня 2020 14:04

"ЄС" наростила підтримку на Сумщині

Підтримка партії "Європейська Солідарність" на Сумщині з минулих парламентських виборів зросла удвічі, а подекуди – й утричі.

Про це сказав на брифінгу голова Сумської територіальної організації партії "Європейська Солідарність", кандидат на посаду Сумського міського голови Вадим Акпєров.

"Європейська Солідарність" на Сумщині наростила свою підтримку навіть у порівнянні з парламентськими виборами по деяким районам щонайменше в два рази, по деяким навіть в три по Сумській області. Ми бачимо тотальне розчарування в команді діючої влади. Якщо ще в грудні "Слуга народу" мала на Сумщині по деяким містам, зокрема, у Сумах 56%, то сьогодні цей показник заледве дотягує до 15%", – зауважив Акпєров.

  Суми – один з трьох обласних центрів, куди до другого туру потрапляють представники "Європейської Солідарності"
Суми – один з трьох обласних центрів, куди до другого туру потрапляють представники "Європейської Солідарності"

"До Сумської обласної ради за паралельними підрахунками голосів потрапляє 6 політичних партій, серед яких і команда "Європейської Солідарності", яка набрала приблизно 11%", – наголосив Акпєров.

Він також повідомив, що до Сумської міської ради проходить п'ять партій. "В Сумській міській раді буде п'ять фракцій за попередніми підрахунками. З 42 мандатів 13 отримає "Батьківщина", по 9 "Європейська Солідарність" та ОПЗЖ, скоріше за все 8 буде у "Слуги народу" і 3 – "Сила і честь", – говорить Акпєров. "Слуги" отримують лише четверту сходинку, і це говорить про розчарування і тотальний провал, який показала ця команда за останній рік", – зауважив він.

Він повідомив, що місто Суми – один з трьох обласних центрів, куди до другого туру потрапляють представники "Європейської Солідарності".

"Я як кандидат на посаду Сумського міського голови виходжу до другого туру виборів Сумського міського голови разом з діючим міським головою Олександром Лисенком", – зауважив Акпєров.

Він закликав демократичні політичні партії та кандидатів об'єднати зусилля заради європейського майбутнього міста Суми. "Для мене розвиток міста Суми залишається в пріоритеті, і тому я закликаю тих, хто не вийшов до другого туру, але з ким ми поділяли бачення щодо розвитку міста, долучитися до роботи", – додав Акпєров.

Він наголосив, що "Європейська Солідарність" показала свою ефективність, що вона є єдиною реальною опозицією до влади. "Сьогодні де – факто ми отримуємо три центри впливу. Це відверто проросійська ОПЗЖ, другий фланг – некомпетентні "слуги", які втрачають довіру. І "Європейська Солідарність", яка на думку виборців, які надали їй свою підтримку, є єдиною опозицією, здатною запропоновувати конструктивні рішення для розвитку регіону", – додав Акпєров.

Зараз ви читаєте новину «"ЄС" наростила підтримку на Сумщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути