понеділок, 20 травня 2013 12:26

Екс-радника прокурора Сум з еротичного фото біля авто кличуть на роботу "Регіони"

Екс-радника прокурора Сум з еротичного фото біля авто кличуть на роботу "Регіони"
Юлія Недокус, попри скандал, мріє стати держслужбовцем. Фото: 40161.ru

Уже колишнього прес-секретаря прокурора Сум Юлію Недокус, яка "прославилась" на всю Україну еротичним знімком у "ВКонтакте", чекають на попередньому місці роботи, у місцевому штабі Партії регіонів.

Про це "Вестям" сказала глава прес-служби ПР Вікторія Мірошниченко.

"Ми не хотіли її відпускати, нормальних людей рідко зустрінеш, якщо вона захоче - вона повернеться до нас на роботу", - зазначила Мірошниченко.

За словами дівчини, роботу в прокуратурі вона знайшла через Інтернет.

"Шукала роботу на сайтах держустанов і на сайті прокуратури побачила вакансію прес-секретаря прокурора Сум. Пізніше на сайті однієї з сумських газет під звичайною новиною "У прокурора Сум з'явився прес-секретар" хтось скинув посилання на мою стару сторінку. Але ще за два місяці до мого виходу на роботу сторінка була іншою. На головній фотографії я була знята в окулярах біля карти Сумської області. Впевнена, що це не проста випадковість! Думаю, її могла спровокувати людина, зацікавлена отримати мою посаду. Першим у себе на сторінці в Facebook виклав мою фотографію громадський активіст Олексій Захарченко. Він прокоментував її так: "Дивлячись на фото в її профілі ВК, розумію, вона - справжня ПРОФЕССІОНАЛКА:)". Мене ця фраза шокувала. Я жива людина, стало прикро, що зовсім чужі люди мене ображають", - додала Недокус.

При цьому вона повідомила, що її рідні намагалися заспокоїти після скандалу і відвернути увагу від повідомлень у ЗМІ.

"Мама приносила задоволення улюбленими пирогами з червоною смородиною. Тато давав мудрі поради. Сестра не давала сидіти вдома: ходили на прогулянки, на КВК, в кафе. Чоловік пригощав цукерками, сніданками в ліжко, підбадьорював жартами", - розповіла Недокус.

Дівчина також сказала, що на цьому етапі життя хоче працювати на держслужбі - "це стабільність і впевненість у завтрашньому дні".

Зараз ви читаєте новину «Екс-радника прокурора Сум з еротичного фото біля авто кличуть на роботу "Регіони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути