Ексклюзиви
четвер, 26 серпня 2010 18:32

Експерти прогнозують падіння рейтингів "Регіонів" і Тігіпка

Експерти прогнозують падіння рейтингів "Регіонів" і Тігіпка

Політичні експерти прогнозують падіння рейтингів Партії регіонів та її сателітів.

Про це вони повідомили сьогодні на прес-конференції у Києві.

За словами директора компанії стратегічного консалтингу "Berta Communications" Тараса Березовця, "регіонали", усвідомлюючи, що програють на виборах у столиці, взялися за ліквідацію районних рад. "Вони діють за принципом "нет человека (районів) – нет проблемы", - зазначив експерт.

Березовець також прогнозує падіння рейтингу партії "Сильна Україна" та її лідера Сергія Тігіпка. Причину цього експерт вбачає в резонансних рішеннях, за якими стоїть віце-прем"єр-міністр.

"Зокрема, йдеться про просування Податкового кодексу, а також переговори з Міжнародним валютним фондом, які закінчилися рішенням про збільшення пенсійного віку для жінок та збільшення ціни на газ. Усі ці події покажуть зниження динаміки росту рейтингу Сергія Тігіпка", - підкреслив Березовець.

Політичний аналітик, медіа-технолог PR-групи "Polittech" Ярослав Макітра заначив, що "керівництво ПР поставило завдання на виборах взяти одноосібно під контроль ради усіх рівнів в східних, південних і центральних областях (аж до Хмельницького), а на заході України взяти владу шляхом "сколочування" різноформатних коаліцій. Тобто йдеться про реалізацію проекту під умовною назвою: "Партія регіонів. Від Збруча до Донця"".

"Намагаючись вирішити свої політичні проблеми, чинна влада почала руйнувати систему місцевого самоврядування. Слідом за скасуванням райрад Києва такої ж долі можуть зазнати інші міста та регіони, де команда Януковича має низький рейтинг, зокрема Львів", - прогнозує аналітик, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Експерти прогнозують падіння рейтингів "Регіонів" і Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути