середа, 25 серпня 2010 16:43

Куликов пояснив, чому він за скорочення райрад у Києві

Куликов пояснив, чому він за скорочення райрад у Києві

"Нунсівець" Кирило Куликов підтримує рішення депутатів Київради щодо скорочення районних рад у столиці. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Я завжди виступав за розгляд такого рішення. Я вважаю його абсолютно правильним. Районні ради вирішують незначні питання типу, яким чином вкрасти горище чи підвал. Вони не виконують ніяких функцій і займають переділом майна", - заявив Куликов.

"Нунсівець" зазначив, що сам виступав з подібною ініціативою півтора роки і тому не розуміє, чому наразі це вважається ініціативою Партії регіонів. Він також не бачить нічого дивного у тому, що це рішення підтримали 8 бютівців. Мовляв, воно є правильним, тому за нього проголосували незалежно від партійних стягів.

"Таким чином потрібно вичищати вертикаль у місті Київ. Бо молодій і нахабній команді Черновецького наявність райрад завжди давала можливість скидати на них відповідальність. Основні крадіжки, хабарі, прийняття рішень відбувалися на рівні Київради і Київської міської адміністрації. Але коли ставалися якісь серйозні моменти, наприклад обледеніння у Києві, вони відразу ні за що не відповідали. Це ставало відповідальністю райрад", - пояснив Куликов.

Водночас, на думку депутата, рішення про скорочення районних рад має бути винесене на місцевий референдум.

"Я вважаю, що перед тим як приймати таке рішення потрібно спитати про це у всіх киян. Зараз вдалий час для того, щоб провести місцевий референдум.

Враховуючи те, що я об"єднався з партією "Єдиний центр", у нас одночасно з виборами постане питання до киян: чи потрібні вам районні ради чи непотрібні. Після того, як ми це з"ясуємо, будуть подаватися відповідні документи до Верховної Ради", - зауважив Куликов.

Нагадаємо, що сьогодні Київрада ухвалила звернення до Верховної Ради з проханням скоротити районні ради в столиці. За відповідне рішення проголосувало 65 депутатів, з яких 8 бютівців.

Зараз ви читаєте новину «Куликов пояснив, чому він за скорочення райрад у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути