вівторок, 22 травня 2018 21:20

Експерт: в "Опоблоці" немає консенсусу в підтримку Бойка на президентських виборах

Експерт: в "Опоблоці" немає консенсусу в підтримку Бойка на президентських виборах
Політолог Кость Бондаренко розповів, що в "Опозиційному блоці" немає згоди про підтримку кандидатури Юрія Бойка на президентських виборах. Фото: Pnk

В "Опозиційному блоці" на сьогоднішній день немає консенсусу в підтримку кандидатури Юрія Бойка на президентських виборах.

Таку думку висловив політолог Кость Бондаренко, коментуючи заяву в інтерв'ю РБК-Україна народного депутата і одного з лідерів "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна, передає РБК-Україна з посиланням на "Апостроф".

"Сергій Володимирович (Льовочкін) озвучив власну думку з цього питання, це його особиста позиція. Але в партії дійсно існує чимало тих, хто поділяють цю позицію", - зазначив експерт.

Однак, за словами Бондаренко, більшість обласних організацій, в першу чергу, з найбільш індустріально розвинених регіонів, де зосереджений основний електорат партії - цю позицію не поділяють.

"У партії має бути серйозна дискусія щодо лідера. Це - прерогатива з'їзду. І було б помилково вважати, що Юрій Бойко, який за своїм статусом є одним з лідерів Опоблока, вже визначений як єдиний кандидат від Південного Сходу", - вважає Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Експерт: в "Опоблоці" немає консенсусу в підтримку Бойка на президентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути