четвер, 31 грудня 2015 07:20

Експерт сказав, за яких умов не буде дострокових виборів

Експерт сказав, за яких умов не буде дострокових виборів
Фото: newsradio.com.ua

Дострокових парламентських виборів не буде, якщо президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк та їхні оточення порозуміються між собою. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Антон Круть.

"Це можливо лише в одному випадку, коли вони сядуть і поділять активи: кому що належить. У деяких випадках так і відбувається. Але бачимо, що президентське оточення хоче більшого. І тут проблема - чи зможе Порошенко обмежити його апетити", - сказав експерт.

Він вважає, що парламентських виборів до весни не буде.

"Вибори залежать від того, чи втримаються разом "Народний фронт" і "Блок Петра Порошенка". Не публічно президент пообіцяв, що до весни прем'єр Яценюк залишиться на посаді. До того часу ми точно не матимемо дочасних виборів. А до осені - покаже час", - прогнозує Круть.

Він також не виключив наступного року соціального вибуху і політичної кризи через неможливість сформувати нову коаліцію.

Зараз ви читаєте новину «Експерт сказав, за яких умов не буде дострокових виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути