середа, 25 липня 2012 18:20

Експерт розповів про проблеми першої п'ятірки "регіоналів"

Експерт розповів про проблеми першої п'ятірки "регіоналів"
Політолог Володимир Цибулько вважає, що до першої п'ятірки ПР може увійти Олена Бондаренко або Раїса Богатирьова. Фото: life.pravda.com.ua

До першої п'ятірки Партії регіонів може увійти Олена Бондаренко або Раїса Богатирьова. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

"Швидше за все, що сурові чоловічі обличчя потребуватимуть якоїсь яскравої особи. Є проблема: всі, хто названий в першій п'ятірці, це політики з радянською історією. Ми бачимо світогляд одного покоління. Тому потрібно не тільки жіноче обличчя, а й приваблива людина для молодіжної аудиторії", - зазначив він.

Говорячи про те, чи можуть включити Ірину Акімова, експерт наголосив: "Для того, щоб розміщувати людину на біл-бордах, її мають впізнавати. Акімова такою не є. Хоча телевізійні ефіри вона тримає, цього недостатньо".

Цибулько зауважив, що Микола Азаров повинен бути першим номером, тому що він нині – голова партії.

"Але існують параметри, які необхідно було б забезпечити. Перша п'ятірка мала б складатися із людей з різних соціальних груп. Плюс, повинна бути диверсифікація за регіональною приналежністю. Також потрібні віковий баланс та жіночо-чоловічий", - пояснив політолог.

За його словами, ще однією проблемою для "регіоналів" є те, що у п'ятірці – не україномовні люди, а цей баланс треба було б забезпечити.

Коментуючи інформацію про те, що співачка Таїсія Повалій може бути в п'ятірці, Цибулько підкреслив, що вона це спростувала.

"В цілому ми вже маємо досвід присутності у виборчому списку артистів. Руслана, Святослав Вакарчук, Ніна Матвієнко, яка була в першій п'ятірці, але потім відмовилася від мандату. Знаємо цьому вартість", - додав експерт.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів про проблеми першої п'ятірки "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути