понеділок, 23 травня 2011 16:16

Експерт: Путін - імператор Росії

Експерт: Путін - імператор Росії

Кабмін за керівництвом Миколи Азарова провалив як "газові" переговори з Росією, так і переговори про створення зони вільної торгівлі. Таку думку висловив політолог Віктор Небоженко у розмові з кореспондентом Gazeta.ua.

"Азаров не виконує головної функції - переговорника по газу з Росією. Путін з них сукає мотузки. Зараз провалили підписання документу по створенню зони вільної торгівлі з СНД. Добре, можна обманювати народ, не казати, що немає економічних успіхів. Але Азаров при цьому радить братися за лопати та саджати капусту. Не має права мультимільйонер, прем'єр-міністр, давати такі поради людям, які задихаються від злиднів", - зазначив Небоженко.

Експерт сказав, що Азаров не справляється з роботою у зовнішній сфері. Можливо, він не зможе отримати договір по ціні газу на зиму.

"Цього досі немає. А це головне для України", - додав Небоженко.

Наразі ці переговори вповноважений вести міністр палива та енергетики Юрій Бойко.

"Бойко - не рівня Путіну. Путін - імператор Росії, прем'єр та майже президент, - наголосив Небоженко. - В Україні йому немає достойного опонента. Прем'єр Путін не вважає себе рівним прем'єру Азарову. Щоб не говорили про Тимошенко, вона пручалася, як могла. Вона чогось добивалася, про щось домовлялася. А ці нічого не можуть - Путін давить".

Політолог вважає, що першочерговою задачею нового прем'єра буде зробити те, чого не зміг зробити Азаров - отримати стійкий договір із Путіним. Поки що експерт немає припущень, хто може зайняти місце Азарова.

Зараз ви читаєте новину «Експерт: Путін - імператор Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути