Ексклюзиви
середа, 23 січня 2013 11:46

Експерт: Основні питання для опозиції будуть вирішуватися не в парламенті, а в "полі"

Експерт: Основні питання для опозиції будуть вирішуватися не в парламенті, а в "полі"
Сергій Таран. Фото: obozrevatel.com

Політолог Сергій Таран переконаний, що для опозиційних сил найважливіша робота чекає в "полі", а не в парламенті, оскільки ефективність її буде залежати від безпосередньої роботи з виборцями.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

Говорячи про перенесення дати позачергової сесії опозицією, політолог сказав: "Для політиків, які взялися особисто голосувати і відвідувати парламент, дуже важко зібратися. Це є проблемою для кожної політичної сили".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура розпочала кримінальне провадження проти "свободівця"

"Я розумію дії опозиції щодо бажання зібрати дострокову сесію. Для опозиції головна проблема — що основні питання для неї будуть вирішуватися не в парламенті", - додав Таран.

Зокрема він сказав: "Ефективність опозиції, якщо говорити під прицілом того, що відбувається в країні, то насамперед, буде залежати від того, настільки вони зможуть знайти себе в позапарламентській роботі: безпосередньо з виборцями, в округах, перед студентами, перед профспілками".

"Якщо опозиція зможе налагодити польову роботу, то тоді вона буде ефективною, бо таки робота в парламенті для опозиції не буде вирішальною", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація з Тимошенко відсуне у часі підписання угоди про асоціацію з ЄС – експерт

Нагадаємо, голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявляв, що на позачерговій сесії ВР 29 січня опозиція вимагатиме створення ТСК щодо арешту Юлії Тимошенко і Юрія Луценка, відповідальності голів СБУ й МВС та відставки генпрокурора Віктора Пшонки. Проте вчора Яценюк сказав, що позачергова сесія Верховної Ради може відбутися в середу 30 січня.

Зараз ви читаєте новину «Експерт: Основні питання для опозиції будуть вирішуватися не в парламенті, а в "полі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути