вівторок, 22 січня 2013 21:50

Прокуратура розпочала кримінальне провадження проти "свободівця"

Прокуратура розпочала кримінальне провадження проти "свободівця"
Фото: blogs.pravda.com.ua

Прокуратурою Тернопільської області розпочато кримінальне провадження стосовно народного депутата. Про це у вівторок повідомляє прес-служба прокуратури.

"Досудове розслідування розпочато у кримінальному провадженні стосовно одного з народних депутатів за фактом втручання в діяльність працівника правоохоронного органу", - йдеться в повідомленні.

"На підставі ухвали слідчого судді, 17 січня 2013 року відбувався обшук працівниками ДПС у Тернопільській області в одному з товариств Гусятинського району", - нагадали у відомстві.

"Переконавшись у наявності правових підстав для проведення обшуку, народний депутат, зачинивши двері одного з кабінетів з середини, вивісив на ньому напис: "Громадська приймальна народного депутата України". Надалі, не реагуючи на заборону правоохоронців, виніс з кабінету два наповнені поліетиленові пакети. Вміст пакетів не розголошується в інтересах слідства", - зазначили в прокуратурі.

За даним фактом прокуратурою області в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за ч.2 ст.343 КК.

"Наступним кроком у розслідуванні буде звернення до ВР щодо зняття депутатської недоторканості та продовження досудового розслідування у даній справі", - заявили в прес-службі.

Раніше прокуратура повідомляла, що 17 січня під час обшуку, який проводили співробітники податкової міліції області в офісі суб'єкта господарювання, мав місце факт перешкоджання у проведенні слідчих дій з боку народного депутата від "Свободи" Михайла Головка.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура розпочала кримінальне провадження проти "свободівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути