четвер, 17 січня 2013 12:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Екс-нардеп не вірить, що Янукович дасть команду випустити Тимошенко

Екс-нардеп не вірить, що Янукович дасть команду випустити Тимошенко
Юрій Гримчак запевнив, що Янукович ніяк не відреагує на демарш Тимошенко. Фото: nbnews.com.ua

Влада буде відкладати рішення у ситуації із екс-прем'єром Юлією Тимошенко на потім. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав екс-нардеп Юрій Гримчак.

"Не дивлячись на те, що зараз відбувається в харківській лікарні, на поступки влада не піде. Сьогодні ми маємо ситуацію, коли економічні, політичні та соціальні проблеми не вирішуються, а відкладаються. Те саме і з подіями навколо Юлії Тимошенко. Найкраще, що міг би зробити Віктор Янукович – дати команду, аби Тимошенко випустили. Але це фантастика", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники збираються подати до суду на жінок-нардепів, які чергують у Тимошенко

Говорячи про те, чому президент досі не реагує на вимоги Тимошенко, яка оголосила про громадянську непокору ще 8 січня, Гримчак наголосив: "А хіба Янукович хоч про щось десь останнім часом казав? Наприкінці минулого року у нього не було підсумкової прес-конференції. Не зрозуміло, чому. Останній раз президент спілкувався із журналістами два роки тому. Тому він нічого не буде говорити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов звільнив найближчу помічницю Тимошенко, не пояснюючи причин

За словами політика, Януковича не цікавить те, що ситуація навколо екс-прем'єра може зашкодити Україні у просуванні до Європейського Союзу, особливо напередодні самміту Україна-ЄС. "У нього є свої іграшки. Має "Межигір'я" та інші палаци. Янукович ніколи не був відкритим прихильником євроінтеграційного напрямку України. Якісь фрази з цього приводу казав, але ніяких кроків не робив", - додав колишній депутат.

Зараз ви читаєте новину «Екс-нардеп не вірить, що Янукович дасть команду випустити Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути