середа, 24 жовтня 2012 00:37

Екс-"бютівець" поскаржився на міліцію, яка нібито зриває його рекламу

Екс-"бютівець" поскаржився на міліцію, яка нібито зриває його рекламу
Сергій Міщенко запевнив, що із БЮТ його ніхто не виключав. Фото: tsn.ua

Кандидат у народні депутати і чинний позафракційний нардеп Сергій Міщенко заявив, що представники правоохоронних органів знищують його рекламу в окрузі, де він балотується.

Про це політик розповів в ефірі 5 каналу.

За його словами, зараз розповсюджується дуже багато бруду проти нього. Натомість на скарги кандидата у правоохоронних структурах не реагують.

"Більше того, міліція сама зриває мою агітаційну продукцію. Ми говоримо про порушення, і немає жодної реакції", - поскаржився Міщенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я вже дітей не пускаю до школи" - невідомі вибили стіну у штабі кандидата у нардепи Міщенка

Разом з тим, відповідаючи на запитання, чому він рекламується на бігбордах з лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко, адже його свого часу виключили із її фракції, парламентарій наголосив: "Мене з фракції "БЮТ-Батьківщина" ніхто не виключав. Це брехня. Я був на всіх судах Юлії Володимирівни".

Нагадаємо, кандидат у нардепи, що балотується у Бориспільському районі Київщини, колишній "бютівець" Сергій Міщенко раніше повідомив, що проти нього ведеться цілеспрямована боротьба з боку провладного кандидата.

Зокрема, кілька днів тому вночі у стіні будинку, в якому знаходиться штаб Міщенка, невідомі вибили стіну і намагалися викрасти документи.

Зараз ви читаєте новину «Екс-"бютівець" поскаржився на міліцію, яка нібито зриває його рекламу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути