Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2012 15:12

Єфремову сподобалося засідання групи по підготовці роботи нової Ради

Єфремову сподобалося засідання групи по підготовці роботи нової Ради
Фото: vi.lg.ua

Нарада робочої групи по підготовці першого засідання парламенту наступного скликання пройшла менш емоційно, аніж попередні. Про це в інтерв'ю журналістам сказав керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Засідання пройшло більш конструктивно. Я згадую, як проходило зібрання минулого разу, коли ми були у меншості в парламенті. Тоді нам колега сказали: "Ми вам нічого не дамо, ви нам не потрібні, ми самі все сформуємо, а ви візьмете контролюючі комісії, яких немає в природі". Сьогодні ми зібралися для того, аби визначити, як запустити роботу наступної Верховної Ради. Для початку потрібно вирішити організаційні питання. Не зробивши цього, якісь політичні питання технологічно розв'язати неможливо. Є регламентні норми, які визначають, як проводиться підготовче засідання. Виходячи з цього, колишній керівник парламенту зібрав підготовчу групу. Тепер вона повинна технологічно розписати та проголосувати за те, що визначено законом", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажоритарники прийшли в ВР не для того, аби вкладені гроші поховати в якійсь "братській могилі" - експерт

За словами Єфремова, опозиція на робочій групі поставила питання про необхідність особистого голосування кожного депутата в сесійній залі, з яким всі погоджуються. "Але для того, щоб вирішити цю проблему, потрібно знайти механізм і законодавчо його закріпити. Ні 30 секунд, ні 15 хвилин, ні навіть дві години виписати закон, який був би в юридичному плані узгоджений з усім законодавчим полем, не вистачить", - зазначив "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністри переходять працювати до парламенту у пошуках стабільності - експерт

Політик наголосив, що коли опозиціонери зрозуміли, що їхня піар-акція завершилася, вони пішли із засідання групи.

Зараз ви читаєте новину «Єфремову сподобалося засідання групи по підготовці роботи нової Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути