Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2012 07:45

Юлію Гримчак чоловік носив на плечах в дитсадок
9

Фото: фото Наталя Чубенко

Депутат від фракції Наша Україна Народна самооборона Юрій Гримчак розповів, що пити коньяк його навчила молодша за нього на 12 років дружина Юлія.

Подружжя частує коньяком у вітальні своєї квартири на Подолі.

"Він до 31 року не пив взагалі, - розповідає Юлія. - Коли ми почали зустрічатися, я йому сказала, що себе обмежувати не можна. Ми гуляли в Донецьку на Артема, там є бульвар Пушкіна, дуже красиво і душевно. Я відкрила шампанське, і змусила його випити. Знаєте, квітково-цукерковий період. Відмовитися не міг. А зараз може цілий вечір ходити і лизькати один келишок. Йому головне обмін інформацією. А обмін інформацією де у ВР? Там, де курять і там, де п'ють. Чашка кави, сигарета і книжка. Мого чоловіка можна вичислити по тому, що він весь час щось на ходу читає. Перечитав усе, що можна було перечитати".

Юрій Гримчак розповідає, що познайомився з дружиною, коли їй було три роки, і на плечах носив її в дитячий садок.

"З її братом ми сиділи за однієї партою , 7-8 клас. Якось у 7 класі прийшов до нього, ми сиділи в кімнаті, і тут відкрилися двері, зайшло мале кучеряве блондінко з лялькою в руках і сказало: я хочу їсти. Так ми й познайомилися. Я її носив на плечах в садок. Мене називали: юний тато. У нас 12 років різниця. Тягав її на собі. Ми вже тоді по дівчатах ходили, їх на плечі садили, так що вона з дорослими дівчатами в порівнянні була легкою".

Заради чоловіка, який пішов у політику, Юлія відмовилася від власного бізнесу.

"Мала салони краси і почала працювати в рекламному бізнесі. Але в сестри Парубія, яка працювала в податковій, в туалеті знайшли за бачком 2 тисячі доларів. Я побачила, що коли таке станеться за міною — це питання часу. Вирішила закритися, тому що я - прямий вплив на чоловіка".

Подружжя Гримчаків виховує трьох дітей: 12-річну Світлану, 11-річну Ірина і сина Артура, 6 років.

Інтерв'ю з Юрієм і Юлією Гримчаками читайте у 1522 номері "Газети по-українськи" за п'ятницю, 23 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Гримчак чоловік носив на плечах в дитсадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути