понеділок, 03 червня 2013 15:37

Єфремов пропонує опозиції визнати правоту КСУ

Єфремов пропонує опозиції визнати правоту КСУ
Єфремов наголосив, що, згідно з законом, вибори у Києві мають відбутися у жовтні 2015 року. Фото: newsru.ua

Керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов порадив опозиції внести зміни у законодавство щодо призначення та проведення дострокових виборів.

Про це він сказав на брифінгу у Верховній Раді.

"Я їм сказав: "Колеги, не треба тут лозунги кидати, напишіть простий закон, що дострокові вибори проводяться у березні та жовтні у рік каденції, коли складаються повноваження". Замість того, аби виправити закон, вигукуємо лозунги і говоримо, що завтра Верховна Рада, порушуючи закон, ухвалює якесь рішення", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада хоче провести у серпні лише вибори мера Києва - Яценюк

"Ми, як депутатський корпус, який пише закони і працює над їхнім виконанням, не повинні звинувачувати люстерко. Маємо подивитися на себе. Якщо ми у законі записали, що вибори мають проходити одночасно на всій території і вказали час їх проведення, то сьогодні кивати на суддів, як це роблять наші колеги, безглуздо", - наголосив Єфремов.

За його словами, згідно з законом, вибори у Києві мають відбутися у жовтні 2015 року.

"Ми, люди, які пишуть закони, повинні сказати: "Шановні колеги, Конституційний Суд правий, давайте скоректуємо наше законодавство та ухвалимо регламент проведення виборів у нашій державі". А ми говоримо про інше - що Конституційний Суд знову щось прийняв не так, як комусь хотілось би, тому давайте приймати рішення, які не прописані у законі", - зауважив політик.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов пропонує опозиції визнати правоту КСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути