середа, 06 серпня 2008 13:28

ЄЦ не є партією лідерського типу - Білозір

Супротивники Віктора Балоги і ті, хто його критикують, хотіли "посадити" його на "Єдиний центр" (ЄЦ) і добивати разом з партією". Але, насправді, це - дуже примітивні політтехнології. Про це заявила народний депутат від НУНС Оксана Білозір.

Як повідомили у прес-службі Білозір, політик відзначила, що ЄЦ не є партією лідерського типу. "Нам зараз необхідно організаційно збудувати партійну структуру. І дійти до останнього села в Україні, щоб там так само були наші представники, і вони могли доносити до людей нашу позицію. Для цього потрібен харизматичний лідер? Ні. Це рутинне будівництво партії", - уточнила нардеп.

Вона також нагадала, що керівником партії є Ігор Кріль, а партійні органи обрані на рік. "І вони абсолютно відповідають цьому завданню. Партії лідерського типу ніколи нічого хорошого для своєї країни не зробили. Хто не вірить - хай помилується на лідерів цих партій в парламенті і те, що вони в змозі зробити", - запропонувала парламентарій.

"Ми підемо довгим важким шляхом. На ньому до нас приєднаються і харизматичні особи. І коли нам треба буде взяти участь у виборах, я точно знаю, що у нас з"являться лідери, які відповідатимуть нашим завданням і будуть цікаві нашим громадянам", - спрогнозувала Білозір, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «ЄЦ не є партією лідерського типу - Білозір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути