четвер, 21 липня 2011 10:15

Двох депутатів "Свободи" посадять в тюрму через бійку у Львові

Двох депутатів "Свободи" посадять в тюрму через бійку у Львові

Депутатів Самбірського райради Львівської області від партії ВО "Свобода" Володимира та Михайла Ковалівих засудили до одного року і одного року і трьох місяців позбавлення волі відповідно.

Відповідне рішення виніс Галицький райсуд, у кримінальній справі про побиття міліціонерів 9 травня у Львові. Рішення прийнято з відстрочкою покарання на один рік. Після оголошення вироку Ковалівих звільнили в залі суду, повідомляє прес-служба "Свободи"

Після виходу із залу суду їх зустріли дружини, родичі та знайомі, які весь цей час пікетували будівлю суду.

Михайло та Володимир привіталися: "Слава Україні!", А пікетувальники тричі відповіли "Героям слава!". Коваліва подякували всім, хто їх підтримував, і поїхали додому.

Нагадаємо, 9 травня у Львові святкові урочистості з нагоди Дня Перемоги переросли у сутички між проросійськими партіями "Русское единство" та "Родина", і членами партії "Свобода". Причиною конфлікту став мітинг проросійських і лівих партій, якій пройшов під червоними прапорами.

Зараз ви читаєте новину «Двох депутатів "Свободи" посадять в тюрму через бійку у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути