вівторок, 12 липня 2011 15:20

ВО "Свобода" пропонує відмовитися від політреклами на виборах

ВО "Свобода" пропонує відмовитися від політреклами на виборах

"Свобода" пропонує заборонити політичну рекламу за три місяці до виборів та під час них.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні під час координаційної зустрічі опозиційних партій, ініційованої "Нашою Україною", сказав заступник голови ВО "Свобода" Андрій Мохник.

"Виборчий процес має йти завдяки безпосередній агітації, а не закачуванням шалених грошей, - сказав він. - Не потрібно викидати шалені гроші на телебачення. Виборці просто зомбуються у такий спосіб", - сказав політик.

Також він запропонував включити до законопроекту про вибори народних депутатів норму про обмеження грошових фондів. За його словами, так вибори перестануть бути "змаганням грошових мішків, а не політичних позицій".

"Наступне питання, яке треба врахувати, - вважає Мохник, - це автобіографії кандидатів в депутати. Їх треба було б доповнити позиціями щодо судимостей. У тому числі й погашеними. Бачимо, що у владу приходять люди, які мають кримінальне минуле, у будь-який спосіб гасять судимості та закривають справи й тому не вказують це у автобіографії. Наполягаємо також, щоб у біографіях вказували й національність".

Нагадаємо, сьогодні партія "Наша Україна" провела ініційоване нею обговорення майбутнього законопроекту про вибори, а також переговори між опозиційними силами відносно їхньої координованої участі на парламентських виборах 2012 року. На зустріч не прийшли представники БЮТ, партій "Фронт змін", "Громадянської позиції", Народного Руху України та "Народної Самооборони".

Зараз ви читаєте новину «ВО "Свобода" пропонує відмовитися від політреклами на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути