вівторок, 12 липня 2011 10:42

Тимошенко і Ющенко не прийдуть на зустріч опозиції

Тимошенко і Ющенко не прийдуть на зустріч опозиції

На координаційній зустрічі представників опозиційних сил 12 липня з об'єднання зусиль для захисту чесних виборів не буде Юлії Тимошенко й Віктора Ющенка.

Про це в інтерв'ю газеті Комерсант-Україна "Ми хочемо відмовитися про відмову від взаємної боротьби" сказав голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко.

За його словами, екс-президент перебуває у відрядженні.

"Юлії Володимирівни не буде - ми запрошували її, але не отримали підтвердження. Буде хтось із депутатів "БЮТ-Батьківщини". Що стосується "Нашої України", її буду представляти я, оскільки Віктор Андрійович у відрядженні", - сказав він.

За його словами, у зустрічі візьмуть участь представники 17 політичних сил.

"Серед них ВО "Свобода", УНП, КУН, "Фронт змін" - з Арсенієм Петровичем я особисто про це говорив. Я налаштований дуже оптимістично з приводу нашої спільної діяльності", - сказав Наливайченко.

Наливайченко також зазначив, що Європейська партія Миколи Катеринчука й "За Україну" В'ячеслава Кириленка заявили, що не прийдуть на зустріч 12 липня.

"Але ми не живемо вчорашнім днем, не тримаємо образи. Ми ще сподіваємося, що вони прийдуть. Можливо, не на цю зустріч, а на наступну, 12 серпня", - додав він.

За словами Наливайченка, головне завдання зустрічі опозиції на сьогоднішній день - "почати координувати зусилля опозиції для захисту чесних виборів і спільно виступити проти підготовленого владою проекту закону про вибори народних депутатів, який здатен завадити чесному розподілу голосів".

"Меморандуми, обіцянки й декларації набридли і нам, і людям. Наша мета - перевернути сторінку й забути весь нафталін, образи, сварки, нарешті перестати говорити тільки про це й перейти до спільних дій у конкретній справі - справі захисту чесних виборів", - сказав він

Ще однією метою опозиціонерів на цьому етапі, Наливайченко називає відстоювання демократичного законопроекту про вибори "нам потрібна координація зусиль у виборчих округах всіх партій, представлених і не представлених у парламенті"

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко і Ющенко не прийдуть на зустріч опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути