Ексклюзиви
неділя, 19 лютого 2012 18:54

Дві тисячі автомобілів виїхали на автопробіг проти Путіна
12

Фото: Фото: newsru.com

Сьогодні, 19 лютого, учасники опозиційного автопробігу "Білі вулиці" в Москві мають труднощі з проїздом по центру міста через організовані обмеження і автомобілістів-провокаторів.

"Практично всі повороти з Садового і Бульварного кілець в бік центру перекриті, або світлофор включається на кілька секунд", - повідомив координатор товариства "Синіх відерець" Петро Шкуматов.

За його твердженням, "співробітники ДПС вибірково зупиняють учасників автопробігу і складають протоколи по несуттєвих порушеннях ПДР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У березні Путіну згадають усе"

"Нам тільки що виписали штраф за порушення правил перевезення вантажів - закріплене на даху відерце. Інші наші соратники також потрапили в таку ситуацію", - сказав активіст ОСВ.

Він зазначив, що в потоці машин "зустрічаються учасники нічного автопробігу на підтримку кандидата в президенти РФ Володимира Путіна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін запропонував виплатити частину штрафу за "антипомаранчевий мітинг" в Москві

"Ще ми бачили провокаторів, які їдуть по кілька автомобілів в шеренгу, не даючи проїхати іншим автомобілістам, через це виникають серйозні затори. Ці люди точно не належать до учасників акції", - додав активіст ОСВ.

За його даними, в автопробігу беруть участь близько 2000 машин, близько сотні з яких "вдалося прорватися на мале кільце навколо Кремля".

Зараз ви читаєте новину «Дві тисячі автомобілів виїхали на автопробіг проти Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути