Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2018 19:05

До провокацій такого рівня треба і підходити відповідно, щоб потім не опинитися в дурнях - експерт

До провокацій такого рівня треба і підходити відповідно, щоб потім не опинитися в дурнях - експерт
"Всі ці вкидання означають тільки одне - нас чують, з нами рахуються і нас бояться" - Мураєв. Фото: golos.ua

Лідер партії "Наші" Євген Мураєв прокоментував на своїй офіційній сторінці в Facebook заяву журналіста Олександра Гуторчака.

"У цей прекрасний день хотілося б привітати з Днем народження Олександра Гуторчака, народженого Фейсбуком для "важливої ​​місії" - розкрити і знешкодити.

Заодно вітаю бізнес-тренера Артема Алексєєва з Челябінська з тим, що у нього знайшовся брат-близнюк в Україні, який з учорашнього дня став професійним журналістом-розслідувачем і нарешті з'ясував всю "правду" про мене", - посміявся політик.

Нагадаємо, в заяві журналіста говорилося, що Євген Мураєв причетний до організації нападів на націоналістично налаштованих активістів C14, а також створив цілий загін бойовиків, які мають намір знищувати націоналістів.

Євген Мураєв відзначив, що новину нікому не відомого журналіста відразу підхопили прихильники Корчинського.

"До речі, за цим новонародженим слідопитом моментально почали стежити прихильники Корчинського. І не просто стежити, а ще й ділитися його "професійними розслідуваннями", - написав політик.

Мураєв заявив, що подібні фейкові заяви створюють для того, щоб запустити провокації на адресу його політичної сили.

"Всі ці вкидання означають тільки одне - нас чують, з нами рахуються і нас бояться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про мир я кажу чи про економіку – у мене під кожен пункт є законопроект - Мураєв

І нам збираються заважати, а весь цей цирк - всього лише привід, щоб запустити відкриті провокації на нашу адресу", - зазначив нардеп.

Ситуацію прокоментували ряд блогерів і політичних експертів, які відразу визначили "справжність" журналіста і його заяви.

"При цьому ні фактів, ні мотивів Мураєва для організації "теракту" автор не наводить. А навіщо? Ярлика досить", - підкреслив на своїй офіційній сторінці в Facebook політичний експерт Валерій Песецький.

"Бажання скомпрометувати Мураєва зрозуміло - новий, перспективний політик з потенційно великою електоральною підтримкою. Такі фігури завжди знаходяться під пильною увагою опонентів, ЗМІ, спецслужб, різних провокаторів, вчорашніх соратників - політичних пенсіонерів (які, очевидно, сильно нервують після останніх заяв Мураєва про самостійний політ. рух). Але до провокацій такого рівня треба і підходити відповідно, щоб потім не опинитися в дурнях", - написав на своїй офіційній сторінці в Facebook політичний експерт Валентин Гайдай.

Зараз ви читаєте новину «До провокацій такого рівня треба і підходити відповідно, щоб потім не опинитися в дурнях - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути