пʼятниця, 02 листопада 2012 22:08

Для "УДАРу" зараз головне зцементувати своє електоральне ядро – політолог

Для "УДАРу" зараз головне зцементувати своє електоральне ядро – політолог
Віталій Кличко уже розглядається частиною суспільства як перспективний кандидат у президенти. Фото: Анатолій БАБАК

Для політичної партії "УДАР" зараз важливо утримати й зміцнити свій швидкозростаючий рейтинг, якому властиво коливатися.

Про це сказав на прес-конференції Володимир Фесенко, політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента".

"УДАР" подолав виборчий бар'єр по всіх макрорегіонах, і це дуже важливо, – говорить він. – В "УДАРа", на мій погляд, приваблива ситуація, тому що в них є і відчутний сегмент російськомовних виборців, і прихильники в західних регіонах, у Києві тощо. Головне – зцементувати своє електоральне ядро. Тому що партія молода, рейтинги швидко зростали, і тут є традиційна проблема, як утримати цей швидкозростаючий рейтинг, який постійно коливається".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці вибори - перша велика політична перемога "УДАРу" – Фесенко

На думку політолога, Віталій Кличко за результатами цих виборів уже розглядається частиною суспільства як перспективний кандидат на майбутніх президентських виборах, як один із нових політичних лідерів.

"Голосування за "УДАР", а також за "Свободу" – це свідчення тенденції попиту на нових: нові політичні партії, нових лідерів тощо. Значна частина виборців, як раніше на президентських виборах, так і зараз на парламентських, шукає нові політичні сили, робить кастинг нових політичних сил", – наголосив Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «Для "УДАРу" зараз головне зцементувати своє електоральне ядро – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути