пʼятниця, 02 листопада 2012 18:58

Ці вибори - перша велика політична перемога "УДАРу" – Фесенко

Ці вибори - перша велика політична перемога "УДАРу" – Фесенко
Перед виборами Віталій Кличко казав про 15%, тому має бути задоволеним нинішнім результатом. Фото: Анатолій БАБАК

Партія "УДАР" на цих виборах набрала майже 14% голосів, що є дуже хорошим результатом для першої такої кампанії молодої політичної сили.

У цьому переконаний політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, про що він сказав на прес-конференції.

"На мій погляд, ці вибори є першою великою політичною перемогою партії "УДАР", – говорить він. – Вони, звичайно, сподівалися на краще. Рейтинги в першій половині жовтня давали їм вищі результати. На фініші отримали менше, ніж сподівалися, але виходять приблизно на той результат, який планувався. Віталій Кличко казав про 15% і, в принципі, вони близькі до цього результату. Навіть якщо буде трохи менше, я думаю, треба виходити з того, що ця партія молода, фактично вперше в партійному форматі бере участь у парламентських перегонах, і для першої спроби – це дуже й дуже непогано".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР за жодних умов не об'єднається з Партією регіонів - Кличко

Фесенко пояснив, чому в "УДАРа" все-таки менший рейтинг, ніж очікувалося.

"Соціологи ще у вересні зазначали, що серед виборців "УДАРу" багато молоді й мешканців міст. А це електоральні категорії, які, на жаль, не дуже активно голосують. Хоча, звичайно, треба й можна було провести активну мобілізуючу кампанію", – підкреслив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Ці вибори - перша велика політична перемога "УДАРу" – Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути