пʼятниця, 08 листопада 2013 16:43

Для "регіоналів" скасування поправки проти Кличка є справою честі — "ударівець"

Для "регіоналів" скасування поправки проти Кличка є справою честі — "ударівець"
Павло Розенко. Фото: cripo.com.ua

Підписання президентом Віктором Януковичем змін до Податкового кодексу відносно обліку платників податків показує його слабкість.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Павло Розенко.

За його словами, сьогодні був останній день, коли президент міг прийняти рішення — підписати законопроект чи відхилити.

"Президент не став корчити із себе великого демократа. Він зробив те, що йому вигідно. Янукович готовий будь-якими методами, в тому числі й брудними, робити все, аби залишитися при владі у 2015 році", - зауважив нардеп.

"Такі поправки — це не перший факт протидії Віталію Кличку. Останнім часом у пресі було багато компромату та бруду як на нього, так і на членів команди. Маємо дані, що ця кампанія буде розгортатися надалі. Ми до цього готові. Це нас лише загартовує та об'єднує. Нас таке не зупиняє. Як і ця поправка до Податкового кодексу. Вона не стане перешкодою для Віталія під час балотування в президенти", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович підписав закон зі скандальними "поправками Кличка"

Коментуючи заяву "регіоналів" про те, що вони були готові скасувати цю поправку,  Розенко пояснив, що для них тепер це - "справа честі".

"Вони її ініціювали. Якщо вважають себе європейськими політиками, мають своїми же руками і усунути. Хоча особливого сподівання на це у нас немає. Ми ні на кого не розраховуємо. Лише на власні сили та свою команду", - додав "ударівець".

Нагадаємо, сьогодні президент України Віктор Янукович  підписав закон Про внесення змін до Податкового кодексу України, який містить "поправку Кличка", яка може стати перешкодою для нього при балотуванні на президентських виборах у 2015 році. Так стверджують "ударівці". Згідно зі змінами, у разі, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона вважається такою, що не проживає в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Для "регіоналів" скасування поправки проти Кличка є справою честі — "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути