четвер, 14 квітня 2011 21:34

Для майбутньої партії Мельниченка ідеалом є Піночет

Для майбутньої партії Мельниченка ідеалом є Піночет

В Україні створять партію, членами якої будуть військові офіцери.

Про це в ефірі каналу ТВі повідомив колишній офіцер Головного управління розвідки полковник Петро Недзельський.

"Офіцери мають іти в політику. Це не буде військова партія – у неї зможуть вступити і цивільні люди, будь-який громадянин. На партію буде покладено наведення порядку у державі. Порядок – це така соціально- економічна і політична категорія, при якій людина чесно працює, платить податки і знає, що ось хлопці, які її захистять", - розповів він.

Зразковим державним управлінцем Недзельський вважає Августо Піночета.

"Піночет не був ні економістом, ні фінансистом, ні аграрієм, але навів у державі порядок. У 14 разів підняв рівень життя. Йому інкримінують 3 тисячі загиблих на стадіоні в Сантьяго у Чилі. Це гріх, але в Україні населення зменшилося вже на 5 мільйонів. Люди вмирали від того, що не було достатньо харчів, ліків тощо", - зазначив полковник.

Недзельський також не поділяє і білоруської моделі, проте вона більш успішна за українську.

"Лукашенко – це старий радянський запорожець. Він відремонтований, змазаний і потихенько чухає по шляху соціально-економічного прогресу. В Україні давайте сядемо на німецький "Mercedes" чи американський "Ford". Ребята, как не садитесь – в музыканты не годитесь. Бісмарк слушно сказав: "Найкращі починання нічого не варті, якщо за них беруться непорядні люди". Ми приведемо команду порядних і моральних людей", - наголосив він.

За його словами, нова політсила матиме назву партія Мельниченка "Антимафія" або "Очищення": "Якщо з держави вивозиться до 5 бюджетів на рік, то жодна реформа не дасть необхідного приросту ВВП . Наше завдання – не дати красти. Я не буду вчити селянина, що йому сіяти - просо чи гречку. Ми маємо його захистити".

Недзельський вважає майора Мельниченка героєм, бо він, оприлюднивши записи, вчинив відповідно до кодексу честі, до військової присяги, до військових статутів. Полковник переконаний, якщо військовослужбовцю стало відомо про злочин, то він зобов'язаний про це повідомити.

На запитання, чи йтиме "військова партія" на парламентські вибори 2012 року, сказав - "обов'язково".

"Там не буде депутатів Верховної Ради. Будуть нові обличчя, прекрасні офіцери", - додав Недзельський.

Зараз ви читаєте новину «Для майбутньої партії Мельниченка ідеалом є Піночет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути