Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2012 10:49

"Дискримінаційна ціна на газ продовжує "душити" розвиток нашої економіки" - Азаров

"Дискримінаційна ціна на газ продовжує "душити" розвиток нашої економіки" - Азаров
Микола Азаров впевнений, що асоціація з ЄС буде підписана у наступному році. Фото: ipress.ua

Не зважаючи на те, що в 2012 рік був складним, Україна виконала надзвичайно важливі пункти плану національного розвитку.

Про це на засіданні уряду в середу сказав прем'єр Микола Азаров.

"Не будемо ставити схвальні оцінки, але і недооцінювати перетворення та події, що відбулися, також не треба. Україна може пишатися тим, як ми провели європейський чемпіонат з футболу, тим, які потужні інфраструктурні перетворенні здійснили у стислий термін... Ми можемо пишатися тим, що наші олімпійці за кількістю медалей у Лондоні стали 11 серед найсильніших команд світу",- зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Утворення Міністерства доходів і зборів відсуне Азарова від впливу на рішення уряду - експерт

За словами прем'єра, найголовнішим є те, що у 2012 році нарешті припинилось скорочення населення. Азаров також наголосив, що минулого року Україна виконала принципові для розвитку держави зобов'язання суспільно-політичного характеру.

"Також ми зробили потужний крок до укладання угоди про асоціацію з Європейським союзом. Я переконаний, що наступного року угода буде підписана",- додав голова уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Арбузов прийшов до уряду реально керувати процесом"

Азаров розказав, що Кабмін в умовах світової кризи підтримав стабільне виробництво - забезпечив громадян робочі місця і зростання доходів.

"Рік завершується, хоча б невеликим, але зростанням економіки. Ми не досягли більшого, того, що намічали. Тому, що зовнішні ринки і світовий ринок капіталу вже котрий рік поспіль демонструють економічний песимізм, а дискримінаційна ціна на газ продовжує "душити" розвиток нашої економіки. Ми змушені розраховувати лише на власні сили",- зауважив Азаров.

 

 

Зараз ви читаєте новину «"Дискримінаційна ціна на газ продовжує "душити" розвиток нашої економіки" - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути