вівторок, 20 липня 2010 13:30

Діденка залишили в СІЗО

Діденка залишили в СІЗО

Колишній заступник голови "Нафтогазу" Ігор Діденко залишиться у Лук"янівському СІЗО щонайменше 2 місяці. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Апеляційний суд не задовольнив прохання його адвокатів випустити Діденка або на поруки 34 депутатів, або під підписку про невиїзд. Під час засідання суду екс-голова "Нафтогазу" виголосив промову:

"Вони говорять про розтрату цього газу, але "РосУкрЕнерго" не заявило про свої збитки. При тому мене вже судять. Слідство заполітизоване. Працює в інтересах економічних груп. Я знаходжусь в неприйнятних для життя умовах. Сходіть у Лук"янівське СІЗО. Це суцільний ком болячок. Там страшно брати ложку в руки. Говорять, що я можу кудись подітись. Куди я дінусь?! У мене найменшій дитині – 7 місяців".

Він наголосив, що слідство триває з 10 червня. За цей час слідчі задали йому 15 запитань.

"Я тормошу слідчих, добиваюсь від них роботи, але марно", - пояснив Діденко.

Підсудний говорив голосно, жестикулював, суддя зробила йому зауваження, попросила говорити тихіше. "Я не буду говорити тихіше. Не маєте права позбавити мене слова. Будете потім один одного заспокоювати, посміхаючись над цим лисим ідіотом", - вигукнув він у відповідь.

Під час зачитування суддею рішення суду народний депутат Олександр Абдулін викрикнув: "Це та суддя, яка Пукача випустила під підписку про невиїзд. Зніміть її, нехай її діти подивляться, які в нас судді".

Зараз ви читаєте новину «Діденка залишили в СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути