неділя, 13 листопада 2022 21:07

Державний переворот у Росії неминучий – Подоляк

Державний переворот у Росії неминучий – Подоляк
Радник глави Офіса президента Михайло Подоляк каже, що у Росії триває дезінтеграція. Фото: eastnews.ua

У Росії триває системна швидка дезінтеграція.

Але це не означає, що завтра вийдуть сотні тисяч на Манежну площу в Москві, сказав радник глави Офіса президента Михайло Подоляк у програмі "Аргумент".

Російська спільнота уклала з державою уявний пакт делегації своїх прав і свобод.

"У відповідь обіцяли абсолютну безпеку і відчуття "великої" країни, а за фактом люди сидять у злиднях, туалети на вулиці, немає кар'єрних можливостей. Раніше держава це продавала, а зараз люди розуміють, що це були абстрактні міфи. Воно тріщить по швах, оскільки не здатне зі своїми людьми нормально розмовляти", – сказав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін може не дожити до кінця війни ‒ Буданов

Росія не може пояснити своїм громадянам чому "велика держава" програє Україні. Тому наростає дезінтеграція. Тривають переділи і взаємні звинувачення в елітах, пошук наступників

"Всі чекають одного з проявів демократії, коли люди виходять на вулицю, але в Росії цього не буде. Там в один момент станеться те, що сталося у Херсоні - влада розбіжиться. Тоді на невизначений час там почнуться стихійні процеси управління. Патріотичні канали в Росії змінили риторику. Вони кажуть, що Україну потрібно знищити, але ці ж канали показують, що Путін - абсолютний лузер. Це надзвичайно важлива симптоматика дезінтеграції в усіх напрямках", – зазначив радник.

У Кремлі державний переворот неминучий. Це буде як втеча з Харківської або Херсонської області, впевнений Подоляк.

Першим кроком до переговорів із Російською Федерацією має бути вихід російських окупаційних військ із нашої території. Україна не готова говорити з президентом країни-агресорки Володимиром Путіним і загалом із таким режимом і підходом неповаги до суверенітету і свободи. Про це сказав президент України Володимир Зеленський під час спілкування зі студентами і представниками професорсько-викладацького складу Єльського університету.

Зараз ви читаєте новину «Державний переворот у Росії неминучий – Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути