понеділок, 09 січня 2023 16:21

Державна прикордонна служба прокоментувала співробітницю з ботфортами і в шубі у Парижі
5

Речниця Південного регіонального управління ДПСУ Іванна Плантовська показувала фото у ботфортах з Парижа на тлі Ейфелевої вежі і авто з номерним знаком "IVANKA".
Речниця Південного регіонального управління ДПСУ Іванна Плантовська показувала фото у ботфортах з Парижа на тлі Ейфелевої вежі.
Речниця Південного регіонального управління ДПСУ Іванна Плантовська показувала фото у ботфортах з Парижа на тлі Ейфелевої вежі.
Після скандалу пресофіцерка закрила свій профіль у Facebook і TikTok.
Будуть ухвалені рішення, що стосуватимуться подальшого проходження Іванною Плантовською служби і виконання обов'язків за посадою, сказали у ДПСУ.

Державна прикордонна служба відреагувала на фотографії речниці Південного регіонального управління ДПСУ Іванни Плантовської, яка позувала у ботфортах в Парижі і на капоті авто з номерним знаком "IVANKA".

Будуть ухвалені рішення, що стосуватимуться подальшого проходження нею служби і виконання обов'язків за посадою. Про це сказав речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, повідомили "ТСН".

"Я не вправі коментувати особисте життя військовослужбовців ДПСУ, це справа кожного. Проте можу зазначити, що відносно ситуації, яка останні кілька днів розгортається навколо нашої військовослужбовці з Одеси, у відомстві відразу відреагували на це", ‒ сказав Демченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа про хабарництво: за заступника голови ОВА внесли 3,2 млн грн застави

"Окремо можу зазначити, нам дійсно прикро, що у час війни, коли більшість наших побратимів зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, в лавах ДПСУ є й ті хто, більше приділяє увагу виключно своєму особистому життю, при цьому, м'яко кажучи, хизуючись ним. До того ж, демонстрація якого, суперечить моральним нормам, які є неприйнятними під час війни. Все буде по справедливості", ‒ сказав речник ДПСУ.

Іванна Плантовська хизувалася розкішним життям під час війни. Показувала фото у ботфортах з Парижа на тлі Ейфелевої вежі.

Після того, як на пресофіцерку звернули увагу у мережі, вона закрила свій профіль у Facebook і TikTok.

Позаторік заступник міністра освіти Ігор Гарбарук потрапив у скандал після публікацій фото з помічницею Христиною Тишкун. Обидва приїхали на форум до Львова, помічниця була в мідісукні з глибоким декольте й високим вирізом на стегні.

Вигляд спричинив резонанс у соціальних мережах. Після цього чиновника звільнили.

Зараз ви читаєте новину «Державна прикордонна служба прокоментувала співробітницю з ботфортами і в шубі у Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути