Ексклюзиви
субота, 25 грудня 2021 23:05

"Ескорт, какаяразніца": відверте декольте помічниці заступника міністра освіти наробило шуму в мережах
13

Заступник міністра освіти і науки Ігор Гарбарук приїхав до Львова із помічницею, одягнутою у чорну сукню-міді з глибоким декольте та високим вирізом на стегні.

У минулу п'ятницю, 24 грудня, урядовець оглядав роботу профтехучилищ, зустрівся із мером Андрієм Садовим, повідомляє Gazeta.ua

"Сьогодні працюємо у Львові! Форум по енергоефективності, робочі зустрічі, моніторинг організації освітнього процесу в закладах профтехосвіти, обговорення з науковцями проєкту "Президентський університет" в старовинних стінах Львівської політехніки - це лишень короткий перелік подій наповнених якісним змістом!!!", - написав Гарбарук у Facebook.

Увагу користувачів соцмережі викликало фото, на якому поруч із посадовцями позує жінка, звати її Христина Тишкун. Вона супроводжувала Гарбарука і відрекомендувалась його помічницею, пише Dailylviv.com.

Фото зустрічі із Садовим жінка опублікувала в Instagram.

На запитаня "Обирають такий наряд в міську раду?" Тишкун відповіла: "А в міську раду потрібно вибирати наряд? Я думала, що кожен одівається так, як йому подобається, зручно, комфортно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги народу" носять пояси за 12 пенсій і сумки за 9 мінімальних зарплат

У Facebook користувачі пишуть:

"Добре хоч панчохи з шубою вдягла, бо так і замерзнути ж можна"

"І так відразу і не скажеш, що це був не "мальчішнік" з дівчатами, а форум з енергоефективності"

"Новий дрескод?"

"Це вона ще скромно одіта"

"Ескорт"

"Стиль "какаяразніца"

"Садовий на Форумі енергоефективності у львівській мерії. Дивно, що дівчина поряд з Садовим настільки не енергоефективно вдягнена", - коментує політтехнолог Олексій Голобуцький.

Також Тишкун супроводжувала заступника міністра у шубі і з сумкою, схожою на італійський бренд Bottega Veneta. У магазині такий аксесуар коштує 102 904 грн.

 
 

А ціна подібної шуби з соболя - понад 600 тис. грн.

В Instagam жінка публікує фото в еротичному комплекті білизни. Одягнута у дизайнерські підбори в формі назви бренду Saint Laurent за €971 або 29 919 грн.

 
 

У профілі Facebook вказала, що є магістром права (юрист-правознавець), закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка. Також є помічницею адвоката в адвокатському бюро Advisers.

Тим часом користувачі мережі пишуть, що жінка є ніби то директоркою компанії "БК ЗАБУДОВА", яка займається купівлею і продажем нерухомості.

Ігор Гарбарук на посаді заступника міністра освіти і науки - з липня минулого року. До цього працював у Київському національному торговельно-економічному університеті.

В уряді "регіонала" Миколи Азарова у 2011-13 роках був директором департаменту розвитку торгівлі Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

У листопаді Гарбарук отримав 77 303 грн зарплати, за інформацією "Слово і діло".

Зараз ви читаєте новину «"Ескорт, какаяразніца": відверте декольте помічниці заступника міністра освіти наробило шуму в мережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути