вівторок, 06 грудня 2011 17:26

Депутати подумають, чи розслідувати загибель Конопльова після звіту Захарченка

Депутати подумають, чи розслідувати загибель Конопльова після звіту Захарченка

Питання про створення слідчої комісії парламенту з розслідування обставин загибелі пенсіонера Геннадія Конопльова в Донецьку буде розглянуто після інформування міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком в п'ятницю у парламенті.

"Учасники засідання вирішили повернутися до цього питання після заслуховування міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка в п'ятницю і тоді вже вирішать питання про доцільність створення слідчої комісії" - сказала прес-секретар голови Верховної Ради Володимира Литвина Ольга Чорна журналістам у вівторок, повідомляючи про хід засідання погоджувальної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "БЮТ-Батьківщина" вимагає розслідувати загибель мітингувальника у Донецьку

За її словами, Литвин також прокоментував вимоги фракції "БЮТ-Батьківщина" гарантувати включення до порядку денного законопроекту, що пропонує нову редакцію ст. 365 КК України.

"Спікер парламенту вважає, що такий ультиматум з боку "БЮТ-Батьківщина" говорить про небажання, точніше, неготовність до пошуку компромісу", - зазначила прес-секретар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БЮТ настирливо вимагає декриміналізувати "статтю Тимошенко"

Чорна повідомила, що учасники засідання обговорили питання про скасування пільг народних депутатів і домовилися, що кожна фракція внесе свої пропозиції щодо скорочення таких пільг, які можуть бути враховані в проекті держбюджету на 2012 рік.

Фракції також домовилися про перенесення розгляду законопроекту, який стосується реєстрації права власності на житло, на наступну сесію.

Крім того, під час наради обговорювалися проект постанови про скорочення паперового документообігу у Верховній Раді і законопроект про відновлення дотацій виробникам молока.

Зараз ви читаєте новину «Депутати подумають, чи розслідувати загибель Конопльова після звіту Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути