Ексклюзиви
понеділок, 05 грудня 2011 12:18

"БЮТ-Батьківщина" вимагає розслідувати загибель мітингувальника у Донецьку

"БЮТ-Батьківщина" вимагає розслідувати загибель мітингувальника у Донецьку

Парламентська фракція "БЮТ-Батьківщина" пропонує заслухати у п'ятницю в парламенті під час години запитань до уряду міністра внутрішніх справ Віталія Захарченко.

"Ми пропонуємо не гратися з цим питанням: гинуть люди - вперше в історії незалежної держави під час мирного протесту", - сказав лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко на засіданні погоджувальної ради в понеділок.

За його словами, фракція запропонувала негайно створити слідчу комісію парламенту і доручити їй розслідувати питання загибелі пенсіонера-чорнобильця під час мирної акції протесту в Донецьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У смерті голодувальника крайнім зроблять якогось сержанта - правозахисник

"Ми пропонуємо негайно розслідувати цей ганебний випадок і дати йому належну оцінку ... У п'ятницю наша фракція пропонує заслухати міністра внутрішніх справ з приводу тих подій, які відбулися", - сказав Кириленко.

Як повідомлялося, 27 листопада під час розгрому наметового містечка протестуючих "чорнобильців" в Донецьку помер 70-річний Геннадій Конопльов.

Зараз ви читаєте новину «"БЮТ-Батьківщина" вимагає розслідувати загибель мітингувальника у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути