вівторок, 29 листопада 2011 10:43

Азаров шкодує, що помер Конопльов, і хоче розібратись

Азаров шкодує, що помер Конопльов, і хоче розібратись

Прем'єр-міністр Микола Азаров глибоко шкодує з приводу того, що сталось з "чорнобильцями", які протестують у Донецьку, і вважає, що в цій ситуації потрібно розібратися.

Про це заявив його прес-секретар Віталій Лук'яненко.

"Конкретних доручень щодо цієї ситуації прем'єр не давав, але глибоко жалкує з приводу події і вважає, що потрібно розібратися", - заявив прес-секретар глави уряду у вівторок в Києві.

За його словами, Азаров переконаний, що "рішення судів, які поставили людей у нерівне становище, створили величезні проблеми".

Як повідомлялося, 27 листопада під час розгрому наметового містечка "чорнобильців" у Донецьку помер шахтар-пенсіонер Геннадій Конопльов.

Акція протесту - голодування ліквідаторів чорнобильської катастрофи біля будівлі управління Пенсійного фонду України в Донецькій області - почалася 15 листопада.

Донецький окружний суд 23 листопада ухвалив рішення припинити проведення акції протесту. Учасники акції відмовилися припинити голодування, пообіцявши захищати своє наметове містечко всіма засобами, аж до вчинення актів самоспалення.

Зараз ви читаєте новину «Азаров шкодує, що помер Конопльов, і хоче розібратись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути