вівторок, 06 грудня 2011 12:47

БЮТ настирливо вимагає декриміналізувати "статтю Тимошенко"

БЮТ настирливо вимагає декриміналізувати "статтю Тимошенко"

Фракція БЮТ-Батьківщина продовжує блокувати трибуну Верховної Ради.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На брифінгу лідер фракції БЮТ-Батьківщини Іван Кириленко зауважив, що бютівці заблокували трибуну, тому що не побачили у порядку денному законопроекту щодо декриміналізації статті 365 Кримінального кодексу.

За словами Кириленка, сьогодні бютівець Віктор Швець зареєстрував законопроект, який "до крапки із комою вилизує цю норму".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фракції БЮТ та НУ-НС усамітнились для узгодження плану дій

"Ми пропонуємо саме його поставити до порядку денного і розглянути, коли буде рішення Комітету. Воно може бути сьогодні або завтра. Але на превеликий жаль, ми поки що не маємо позитивної реакції на цей наш сигнал", - зауважив депутат.

Кириленко пояснив, що фракція наполягає на сьогоднішньому розгляді цього питання, тому що 13 грудня має відбутись засідання Апеляційного суду у справі Юлії Тимошенко.

"Те, як відбулось минуле засідання, дає зрозуміти, що ніякого розгляду по суті, глибокого вивчення матеріалів не буде. По-друге, стан здоров'я Тимошенко, Луценка та деяких інших політв'язнів за висновками фахівців вкрай тяжкий. Ми розуміємо, чим це може закінчитись. Не хочеться говорити ці слова, бо, як кажуть, думки матеріальні", - пояснив бютівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович, не вбивай Юлю!" - Бютівці заблокували трибуну ВР

Кириленко повідомив, що на погоджувальній раді опозиція запропонувала більшості солідарне голосування у сесійній залі за непопулярні рішення.

"Ми запропонували нашим колегам, що ми готові з ними розділити політичну відповідальність у країні заради врегулювання політичної кризи", - додав лідер фракції БЮТ-Батьківщини.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ настирливо вимагає декриміналізувати "статтю Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути