пʼятниця, 14 травня 2010 15:37

Депутати хочуть знати, куди йшли їхні гроші

Депутати хочуть знати, куди йшли їхні гроші
Група народних депутатів має намір звернутися до Володимира Литвина з вимогою надати звіти витрат Верховної Ради за 2009 і попередні роки.

Про це повідомив журналістам депутат НУНС Володимир Вязівський, інформує Інтерфакс-Україна.

"Народні депутати... підписалися під зверненням до Верховної Ради, щоб вона надала звіти за 2009 і попередні роки", - повідомив депутат.

Він відзначив, що депутати також вимагають від спікера парламенту надати план використання коштів і на 2010 рік.

Вязівський підкреслив, що депутати повинні знати інформацію, хто без тендерів виграє конкурси на ремонт готелів і санаторіїв.

"Я хочу знати розподіл коштів по минулому році. Завжди є така графа "економія коштів", і за економію коштів завжди надається певна винагорода, премії дуже шановним членам апарату Верховної Ради, і вони досягають більше 100 тисяч (гривень)", - сказав Вязівський.

Він відзначив, що хотів би знати, скільки подібних премій було виділено за минулий рік, "щоб люди знали, хто насправді жирує на людських грошах і тикає пальцями при цьому на народних депутатів".

Вязівський підкреслив, що "саме приховування звіту про використання коштів і пропозиції використання (коштів) на цей рік підтверджують, що вони мають нецільове призначення".

Він також повідомив журналістам, що звернення до Литвина він має намір передати в п'ятницю.

Тим часом Арсеній Яценюк звернувся до голови Верховної Ради Володимира Литвина з вимогою не підписувати проголосований у п'ятницю кошторис парламенту, оскільки цей документ був ухвалений із грубими процедурними порушеннями.

Зараз ви читаєте новину «Депутати хочуть знати, куди йшли їхні гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути